Tvůrčí psaní bez hranic

O autorovi

Pár formálností na začátek: jmenuji se Daniel, je mi jednadvacet let a studuji na Univerzitě Palackého v Olomouci. Psaní je má životní vášeň, které se věnuji již několik let. Nicméně až po delší době jsem se rozhodl, že svá literární dílka a příležitostné myšlenky představím veřejnosti. Většina lidí mě od tohoto záměru odrazovala a jejich nejčastějším argumentem byl fakt, že na internetu je v dnešní době již „přeblogováno“. Má idea tedy narážela zprvu spíše na negativní reakce, nicméně postupem času se začínali ozývat lidé, kteří mi fandili a doslova mě k založení Kalamáře fantazie dotlačili. Těm hned na začátku děkuji a doufám, že je nezklamu!

K psaní mě přivedlo hned několik důvodů. Jednak to byla snaha uniknout z místy černobílé a nepřátelské reality, ale také pocit se někomu svěřit, přenést své myšlenky a názory na papír a nedusit je v sobě. Aktuálně si nedokážu svůj život bez alespoň občasného psaní představit a jsem opravdu šťastný, když moje řádky či verše dokáží lidem vykouzlit byť jen nepatrný úsměv.

Rozhodl jsem se tedy založit Kalamář fantazie, který bude sloužit hlavně tomu, aby mé texty nekončily pouze založené kdesi vespod šuplíku, ale aby dokázaly přimět lidi přemýšlet, k něčemu je nadchly a samozřejmě i literárně zasytily.

Napsat komentář

Štítky